Brug internettet som et led i din slankekur

god mad på en tallerken

Ved at bruge internettet som led i din slankekur øger du din chance for succes ganske markant. Du kan nemlig få et vist gruppeelement ind over din slankekur og derved ikke stå alene med dit ønske om at tabe vægt.

Internettet er godt for mange ting – men hvem havde troet, det skulle hjælpe os med at tabe vægt?

DDI-IS har talt med Karsten Birkelund, der til daglig står bag helsekostwebshoppen Helsebixen.dk. Klientellet her er personer, der ønsker at leve sundt, også selvom det koster marginalt mere i løbet af dagligdagen. Karsten siger:

“Vi har mange personer inde på vores shops, som grundlæggende set blot ønsker at tabe sig. Og det bruger de vores produkter til. Vi har selvfølgeligt interesse i at hjælpe dem med at få succeshistorier her”.

god mad på en tallerken

En af de måder Helsebixen.dk hjælper sine brugere er ved at opfordre til brugen af online slankekalendere og fællesskaber. Idéen er her, at man som person, der ønsker at tabe sig bliver indmeldt i et fællesskab med andre personer, der har samme ønske.

“På denne måde står man ikke alene, og det kan være nemmere at overskue ens vægttab, end hvis man helt alene skal have kiloene til at rasle af” fortæller Karsten Birkelund.

Det sociale aspekt af at være flere omkring et vægttab er meget interessant. Hvis man fejler, sker dette nemlig foran andre personer, for hvem man ønsker at “opretholde” en vis facade og respekt. Man har ikke lyst til at lade ens gruppe ned ved selv at komme til at spise over sig eller lignende.

Det er samme aspekt, der bliver bragt i spil, hvis man ønsker at stoppe med at ryge i flok, eller hvis man finder en træningsmakker, med hvem man kan tage i fitnesscenteret med.

Categories: Artikler

About the Author,

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *