Hurtigere internetforbindelser har muliggjort mere video

Hurtigere internetforbindelser har muliggjort mere video

En af Silicons Valley mest anerkendte investorer hedder Marc Andreessen. Han er bl.a. kendt for at stå bag Y Combinator, som var en af verdens første inkubatorer for startup-virksomhedern.

Marc lagde for nyligt en liste ud på sin blog over de emner han gerne se hans kommende investeringer være inden for. Det var blandt andet helse, biotek og.. online video.

Og det er ikke uden grund at Marc Andreessen har sat online video på listen over de 15 bedste mulige investeringsemner. I dag er mere end halvdelen af internettrafikken video og det tal forventes øget til vel over 90 % inden for få år. Og det er ikke fordi vi generelt bruger internettet mindre.

Hurtigere internetforbindelser og billigere videoudstyr over hele verden har gjort det muligt at benytte videomediet i en helt anden grad end tidligere. I dag kan du få en 20mb forbindelse i Danmark til vel under 200 kroner og din telefon optager ganske fin video. Hosting er gratis hos YouTube, der samtidigt også er verdens anden største søgemaskine – kun overgået af Google.

Video skaber troværdighed

Nogle internetbrugere foretrækker at læse tekst. Andre vil hellere få læst et lydklip op. Og så er der en meget stor del, der gerne vil se en video.

På denne måde kan videomediet også være med til at skabe troværdighed omkring dig og din virksomhed og ultimativt være med til at skabe flere konverteringer online og øge omsætningen.

Det er ikke uden grund at Facebook for nyligt ændrede algoritmerne, således at videoer automatisk afspiller uden lyd når du scroller ned over dit Facebook-feed. Videoer og levende billeder fanger opmærksomheden, så du bruger mere tid på Facebook og derved er mere værd for de annoncører, der holder hele mediet kørende.

Spørgsmålet her er blot – hvordan vil du benytte video og de muligheder, mediet repræsenterer?

Categories: Artikler

About the Author,