Sådan holder du bedre styr på dit regnskab

Der kan være mange udfordringer ved at holde godt styr på et regnskab og samtidig bevare overblikket over en virksomhed her får du 2 gode ideer til hvordan du nemmere kan holde styr på dit regnskab.

Gør fakturering online

Hvis du gerne vil have bedre overskud over dine fakturaer samt bruge mindre tid og energi på dem kan de med stor succes gøre det online.

Fakturaservice.dk er en online fakturaportal hvor du på forskellige måder kan sende dine fakturaer. Du kan f. eks. sende dem som pdf-fil via e-mail. Du kan også scanne dine fakturaer og fakturaservice vil omdanne dem inden for 3 dage. Du kan også sende EAN-fakturaer og fakturaservice tilbyder også at printe dine fakturaer og sende dem som post.

Du betaler et fast beløb pr. faktura du sender af sted, det er gratis at oprette en konto og der er ingen skjule gebyrer.

Hav en bogholder og revisor ved hånden

For at holde bedre styr på dit regnskab er det en god ide at have en bogholder og en revisor ved hånden som freelancere.

En bogholder er uddannet til at føre et regnskab og har derfor helt styr på hvordan det skal gøres og en revisor kan så efterfølgende kontrollere om alt samlet er rigtigt.

Hav f. eks. en bogholder 2-3 timer om måneden til at føre dit regnskab. Det er ikke nødvendigt at have en revisor så ofte og her kan du nøjes med en gang om året.

Hvis du har en bogholder og en revisor er du rigtig godt på vej til at have bedre styr på dit regnskab.

Categories: Artikler

About the Author,