Markedsføring: Din reelle mulighed for at arbejde hjemmefra

money-256319_640 (1)

En amerikansk undersøgelse i 2015 viste, at ”work from home” – altså ’arbejd hjemmefra’ – scams var ligeså populære som de næsten altid har været.

Snydetricket involverer at få personer til at betale penge for at få en liste med muligheder for at arbejde hjemmefra, et ”startsæt” til at vækste deres egen forretning eller lignende – men det har selvfølgeligt ingen værdi når først køberen modtager sættet og listen.

Men det er lokkende at kunne sidde hjemme og tjene penge i stedet for at skulle ud og arbejde almindeligt.

Kan det virkeligt ikke lade sig gøre?

Jo – der er enkelte muligheder og det kan du takke din computer for.

Tjen penge hjemmefra – for real

En af de få reelle muligheder er online markedsføring.

Online markedsføring bliver udført med udgangspunkt i din computer. Det betyder derfor mindre hvor i verden du sidder. Du kan sidde hjemme med en stabil internetforbindelse og udføre dit arbejde.

Arbejdet med online markedsføring kan ske inden for discipliner som:

  • Søgemaskineoptimering
  • Søgemaskineannoncering
  • Annoncering på de sociale medier
  • Grafisk arbejde
  • Udviklingsarbejde
  • Tekstforfatning

Og meget mere.

Det fantastiske ved online markedsføring er, at der ingen reelle uddannelsesinstitutioner er – i hvert fald ikke på de traditionelle ungdomsuddannelser og universiteter. Derfor er der heller ikke mange danskere, der kender til arbejdet. Men i takt med at vi bliver mere og mere digitale øges behovet for digital markedsføring og det skaber et stort behov for konsulenter, der kan hjælpe virksomheder med deres online markedsføring.

Den konsulent kan være dig.

Ledig? Unik mulighed

Hvis du lige nu er ledig har du en unik mulighed for at blive dygtigere til online markedsføring.

Kursusvirksomheden Bigum & Co har et kursus inden for online markedsføring.

Næste holdstart er den 29. Marts 2016 i København og Skanderborg. Du har tilmeldingsfrist godt en uge før dette.

Digital markedsføring hos Bigum & Co er et akademifag og du får 10 ECTS-points. I København udbydes kurset sammen med Københavns Erhvervsakademi og i Skanderborg med Erhvervsakademi Dania.

En række dygtige undervisere tager dig igennem de vigtigste discipliner inden for online markedsføring. Den viden du får er relevant både hvis du ønsker en tilværelse som selvstændig hvor du har mulighed for at tjene penge hjemmefra – og i ligeså høj grad, hvis du ønsker at blive ansat i en stilling, hvor du er mere sikker på dit job end du plejer at være. Efterspørgslen efter kompetent arbejdskraft inden for online markedsføring er så stor, at du, hvis du udfører dit arbejde ordentligt, kan se frem til spændende tilbud i løbet af de kommende år.

Tilmelding sker på Bigum.co.

Categories: Artikler

About the Author,